Servei jurídics oferts per:

93 872 35 67 CAST / ENG


Realitzar una consulta online

Consultes online

L’advocat és el professional que et pot evitar sorpreses i problemes en aquells actes o negocis que realitzis al llarg de la teva vida. Una consulta prèvia amb el professional del dret et garanteix començar (continuar i o acabar) les coses amb bon peu! Des de planificar correctament la teva herència, passant per plantejar adequadament els termes del teu divorci, conèixer fins on pot arribar la teva negociació amb un ajuntament, i així, un llarg etcètera.

BUFET MATAMALA, Advocats, busca sempre anticipar-se als problemes que poden tenir els nostres clients, i evitar-vos, així, moltes despeses i mals de cap innecessaris.

No ho dubtis, et podrem aconsellar...

¿Com funciona?

1

Realitza la teva consulta

- Omple el formulari de consultes explicant-nos el teu dubte amb els màxim de detalls possibles i facilitant-nos les teves dades i direcció de correu electrònic.

- LLEGUEIX DETINGUDAMENT I SI HI ESTÀS D’ACORD, ACCEPTA LES CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ.

- Prem el botó d'"Enviar".

2

Realitza el pagament

- Pots realitzar el teu pagament mitjançant TPV amb qualsevol de les targetes de crèdit o dèbit admeses per l'entitat bancaria. Les teves dades bancaries seran directament processades mitjançant l'entitat bancaria i en cap cas es quedaran emmagatzemades en els nostres servidors.

- Rebràs al teu correu electrònic, de manera totalment automàtica, un justificant del pagament realitzat.

- Si ho prefereixes, pots sol•licitar-nos el número de compte corrent on podràs fer-nos un ingrés o transferència bancària.

3

Consulta la resposta

- Un advocat exercent de BUFET MATAMALA, LI RESPONDRÀ ELS SEUS DUBTES I L’ORIENTARÀ JURÍDICAMENT, per un preu de 30 € IVA inclòs.

- Un cop contestada la consulta, podreu demanar per correu electrònic fins a tres aclariments dels aspectes tractats, durant els 30 dies següents, sense cap cost afegit.

Tens dubtes?

Sol·licita més informació

Si té qualsevol tipus de dubte sobre el funcionament del nostre servei, contacti amb nosaltres:
 

Envia'ns ara la teva consulta

Un advocat exercent de BUFET MATAMALA, ET RESPONDRÀ ELS TEUS DUBTES I T’ORIENTARÀ JURÍDICAMENT, per un preu de 30 € IVA inclòs, i en un termini màxim de 48 hores, en dies laborables.

Un cop contestada la consulta, podràs demanar per correu electrònic fins a tres aclariments dels aspectes tractats, durant els 30 dies següents, sense cap cost afegit.

Omple correctament tots els camps d'aquest formulari. Intenta explicar-nos tots els detalls possibles del teu dubte.

Com funciona?

1.- Realitza la teva consulta
Omple el formulari de consultes explicant-nos el teu dubte amb els màxims detalls possibles i facilitant-nos les teves dades i direcció de correu electrònic.

LLEGUEIX DETINGUDAMENT I SI HI ESTÀS D’ACORD, ACCEPTA LES CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

2.- Realitza el pagament
Pots realitzar el teu pagament mitjançant TPV amb qualsevol de les targetes de crèdit o dèbit admeses per l'entitat bancaria. Les teves dades bancaries seran directament processades mitjançant l'entitat bancaria i en cap cas es quedaran emmagatzemades en els nostres servidors.

Rebràs al teu correu electrònic, de manera totalment automàtica, un justificant del pagament realitzat.

Si ho prefereixes, pots sol•licitar-nos el número de compte corrent on podràs fer-nos un ingrés o transferència bancària.

3.- Consulta la resposta
Un advocat exercent de BUFET MATAMALA, LI RESPONDRÀ ELS SEUS DUBTES I L’ORIENTARÀ JURÍDICAMENT, per un preu de 30 € IVA inclòs.

Un cop contestada la consulta, podreu demanar per correu electrònic fins a tres aclariments dels aspectes tractats, durant els 30 dies següents, sense cap cost afegit.