Servei jurídics oferts per:

93 872 35 67 CAST / ENG


Divorcis i separacions express

PRESENTACIÓ

Servei de tramitació judicial del vostre divorci o separació de comú acord, a qualsevol Jutjat de l’Estat espanyol. També per parelles de fet amb fills en comú.

Si ja teniu clars els termes de la vostra separació o divorci, i tant sols necessiteu ser orientats respecte de tots aquells aspectes que cal regular, aquest servei ONLINE és la millor opció. Redueix temps, redueix desplaçaments, i sobretot, suposa un gran estalvi econòmic pel client.

El cost total fins a l’obtenció de la Sentència que homologui el Conveni de Separació o Divorci és de 500 € TOT INCLÒS. Sense cap “des de”. Sense sorpreses. IVA i Procurador inclosos.

Per qualsevol dubte o aclariment no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o bé trucant al telèfon 93 872 35 67 en horari de dilluns a divendres de 8.30h a 13.30h del matí, i de 16.00h a 19.00h de la tarda.

HONORARIS

S’estableix un preu tancat, incloent Procurador i impostos, de 500 €, per tota la preparació i tramitació judicial del procediment de divorci o separació de comú acord, fins a l’obtenció de la Sentència que homologui el Conveni i, en el seu cas, el Pla de Parentalitat.

Per aquells casos on no hi hagi fills menors d’edat, ni béns a repartir, el preu, incloent Procurador i impostos, serà de 350 €.

> Més informació sobre els honoraris del divorci express

Divorci online

Tens dubtes?

Sol·licita més informació

Si té qualsevol tipus de dubte sobre el funcionament del nostre servei, contacti amb nosaltres: