Servei jurídics oferts per:

93 872 35 67 CAST / ENG


Serveis jurídics online

Divorcis i separacions express

Servei de tramitació judicial del vostre divorci o separació de comú acord, a qualsevol Jutjat de l'Estat espanyol. També per parelles de fet amb fills en comú.

Si ja teniu clars els termes de la vostra separació o divorci, i tant sols necessiteu ser orientats respecte de tots aquells aspectes que cal regular, aquest servei ONLINE és la millor opció. Redueix temps, redueix desplaçaments, i sobretot, suposa un gran estalvi econòmic pel client.

El cost total fins a l'obtenció de la Sentència que homologui el Conveni de Separació o Divorci és de 500 € TOT INCLÒS. Sense cap “des de”. Sense sorpreses. IVA i Procurador inclosos.

Per qualsevol dubte o aclariment no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o bé trucant al telèfon 93 872 35 67 en horari de dilluns a divendres de 8.30h a 13.30h del matí, i de 16.00h a 19.00h de la tarda.

+ Ampliar informació

Redacció i revisió de contractes d'arrendament

Internet està ple de models de contractes de tot tipus, però no s'han fet pensant en el seu cas concret i el què ara pot semblar un estalvi, prescindir de l'assessorament jurídic adequat, li pot acabar sortint molt car. Redueixi els riscos i les situacions imprevistes.

Sense necessitat de venir-nos a veure, tant sols facilitant-nos les dades i els documents que us indicarem, els nostres advocats podran preparar-li un contracte a la seva mida i ajustat al seu cas concret.

Els honoraris pel servei, tant de revisió de contractes, com de redacció dels mateixos, és de 90 € IVA inclòs.

En casos de contractes d'especial complexitat, podeu sol•licitar pressupost sense cap compromís.

+ Ampliar informació

Consultes jurídiques

Un advocat de BUFET MATAMALA, ET RESPONDRÀ ELS TEUS DUBTES I T'ORIENTARÀ JURÍDICAMENT, per un preu de 30 € IVA inclòs.

L'advocat és el professional que et pot evitar sorpreses i problemes en aquells actes o negocis que realitzis al llarg de la teva vida. Una consulta prèvia amb el professional del dret et garanteix començar (continuar i o acabar) les coses amb bon peu! Des de planificar correctament la teva herència, passant per plantejar adequadament els termes del teu divorci, conèixer fins on pot arribar la teva negociació amb un ajuntament, i així, un llarg etcètera.

BUFET MATAMALA, Advocats, busca sempre anticipar-se als problemes que poden tenir els nostres clients, i evitar-vos, així, moltes despeses i mals de cap innecessaris.

No ho dubtis, et podrem aconsellar...

+ Ampliar informació